február 29, 2024

Androbit techmagazin

Az Androbit tényeken alapuló híreivel, exkluzív videofelvételeivel, fotóival és frissített térképeivel maradjon naprakész Magyarország legfrissebb fejleményein.

A Microsoft január 18-i Xbox Developer_Direct 2 kiadásában Indiana Jones lesz látható

A Microsoft január 18-i Xbox Developer_Direct 2 kiadásában Indiana Jones lesz látható

A Microsoft január 18-án tartja második Xbox Developer_Direct rendezvényét. Csakúgy, mint a tavalyi első eseménynél, a Microsoft részletezi néhány idei Xbox-tervét, és frissítéseket biztosít a megjelenésre tervezett játékokhoz. Fejlesztők Indiana Jones A MachinesGames „több mint 10 percnyi játékkal és fejlesztői betekintéssel” felfedi, hogyan halad a játék.

A Microsoft frissítésekkel is szolgál Hellblade II, BevallomÉs Ara: Egy elmondhatatlan történelem. Microsoft Azt mondja, nem lesznek frissítések Az Activision Blizzard játékainál azonban. Nem úgy tűnik, hogy többet fogunk hallani róla Tauerborn vagy Microsoft Flight Simulator 2024, is.

Ha a Microsoft második Developer_Directje hasonlít az előzőhöz, akkor 2024-ben sok Xbox-ra tervezett játékban több játékot láthatunk majd. A tavalyi esemény körülbelül 45 percig tartott, házigazdák nélkül, csak azonnali játékmenet és bejelentések nélkül. Várhatóan a jövő héten is láthatunk hasonló formátumot.

Az Xbox Developer_Direct eseményre január 18-án 15:00 ET / 12:00 PT / 20:00 GMT órakor kerül sor, és élőben közvetítjük Megrándult És Youtube. Rövid idő elteltével Az Elder Scrolls Online 2024 A leleplezés időpontja: 16:00 ET / 13:00 PT / 21:00 GMT.

READ  A D&D szigorúbb engedélyezési szabályai hatással lehetnek néhány kedvelt szerepjátékára