május 26, 2022

Androbit techmagazin

Az Androbit tényeken alapuló híreivel, exkluzív videofelvételeivel, fotóival és frissített térképeivel maradjon naprakész Magyarország legfrissebb fejleményein.

Az Elden Ring globális megjelenési ütemterve felfedi, hogy mikor kezdheted el játszani

Az Elden Ring globális megjelenési ütemterve felfedi, hogy mikor kezdheted el játszani

A FromSoftware felfedte a pontos időpontot, amikor a PC-s és konzolos játékosok megkezdhetik Elden Ring kalandjukat.

a hivatalos Elden Ring Twitter Megosztottunk egy grafikont azokról az időkről, amikor az Elden Ring digitálisan is elérhető lesz, és a PC-játékosok egy kicsit többet tudnak azokról, akik a konzolon játszanak.

Kép jóváírása: FromSoftware

A játékosok február 24-én, 15:00 PT / 18:00 EST / 23:00 GMT-kor ugorhatnak be az Elden Ringbe PC-n. Ha Ausztráliában tartózkodik, ez február 25-én délelőtt 10:00 (EST).

A világ nagy része a helyi időzónában az éjszaka közepén kezdheti meg az Elden Ring utazását a konzolon. Ha a csendes-óceáni időszámítást vagy a középső időt használja, akkor már február 24-én 21:00 PT / 23:00 CT-kor indulhat.

Azt is megosztották, hogy az előtöltés 48 órával korábban lesz elérhető, mint a Steam és PlayStation infografikán szereplő időpontok. Az Xbox-lejátszók már előre betölthetik.

Az Elden Ringgel kapcsolatos további információkért tekintse meg a játék PC-s specifikációit, a végső előzetesünket, és azt, hogy Hidetaka Miyazaki rendező miért gondolja úgy, hogy többen tudják majd befejezni ezt a játékot, bár nem feltétlenül könnyebb.

Van valami tipped a számunkra? Szeretnél megvitatni egy lehetséges történetet? Kérjük, küldjön egy e-mailt a címre [email protected].

Adam Pankhurst az IGN hírírója. Követheti őt a Twitteren Tweet beágyazás és tovább Megrándult.

READ  Milyen PS5 és PS4 PS Plus játékokat szeretnél 2022 márciusára?