május 20, 2024

Androbit techmagazin

Az Androbit tényeken alapuló híreivel, exkluzív videofelvételeivel, fotóival és frissített térképeivel maradjon naprakész Magyarország legfrissebb fejleményein.

Az Xbox Game Show június 9-én kerül adásba, majd a Call of Duty Direct következik

Az Xbox Game Show június 9-én kerül adásba, majd a Call of Duty Direct következik

A Microsoft az Formálisan megtartották A nagy Xbox nyári kiárusítás június 9-én lesz az él A hónap elején jelentettem. A műsor június 9-én, vasárnap délelőtt 10:00 PT / 13:00 ET / 18:00 UK, és alapos betekintést fog tartalmazni a következő részbe. Call of Duty A főműsor vége után.

A Microsoft csak kötekedik Call of Duty Élj úgy, mint „egy szeretett sorozat következő része”, de a cég terveit ismerő források szerint ez már így is van. Call of Duty.

Ez lesz az első Xbox-ajánlat, amely az Activision Blizzard, a Bethesda és a Microsoft Xbox Game Studios játékait tartalmazza. Úgy tudom, hogy a Microsoft jelenleg egy új verzió bejelentését tervezi Hadi felszerelés A játék a műsor alatt. Az ajánlat számos megjelenési dátumot is tartalmaz majd a következő Xbox játékokhoz, mint pl Microsoft Flight Simulator 2024, BevallomÉs Indiana Jones és a Grand Circle.

Valószínűleg randevúzunk, ha nagy ügy lesz Összetört tér Jön a terjeszkedés Starfield. Todd Howard Nemrég kiderült Őszre tervezik, és úgy tudom, a Bethesda jelenleg szeptembert célozza meg. Az Activision a következő cél Call of Duty Október végére Bevallom És Microsoft Flight Simulator 2024 Ez valószínűleg novemberben következik be Indiana Jones decemberben.

A Microsoftnak pedig sokkal több játékot kell bemutatnia idén, mint 2023-ban. Arra számíthatunk, hogy hallani fogjuk a 2025-ös felállást, néhány várható Xbox-játék megjelenési dátumával együtt.

READ  A Wyrmwood „veszélyes” szerencsejáték-társasági kultúráját egy új jelentés vázolja fel