október 2, 2022

Androbit techmagazin

Az Androbit tényeken alapuló híreivel, exkluzív videofelvételeivel, fotóival és frissített térképeivel maradjon naprakész Magyarország legfrissebb fejleményein.

Milyen PS5 és PS4 PS Plus játékokat szeretnél 2022 márciusára?

Milyen PS5 és PS4 PS Plus játékokat szeretnél 2022 márciusára?

mi az 2022. március PS Plus PS5 és PS4 játékok és mikor A PS Plus játékokat 2022 márciusában jelentették be? Úgy tűnik, a Sony megszüntette a saját vakondját, a cikk írásakor még nincs ilyen PS Plus Szivárog. Válassza ki az utolsó hónapot Planet Coaster: Console EditionÉs a EA Sports UFC 4És a Apró Tina támadása a Dragon Keep ellen: One Shot Adventure in Wonderland Nem esett jól az előfizetők körében, vele Majdnem 50 százalékotok hülyeségnek nevezve. Szóval reménykedjünk, hogy így lesz 2022. márciusi PS Plus játékok jobb.

Több PS PlusUtal rá Minden ingyenes PS Plus játék 2022-ben És a Minden PS Plus Collection játék PS5-re.

PS Plus: Mikor jelentik be a 2022. márciusi játékokat PS5-re és PS4-re?

PS Plus Egészen a közelmúltig minden hónapban kiszivárgott, de kezd úgy festeni, hogy a Sony ismét rendbe hozta a vízvezetéket. PS Plus játékok 2022 márciusában Hivatalosan is bejelentik 2022. február 23. szerda. A bejelentést általában 16:30-kor teszik közzé (GMT), de ha nem vagy biztos benne, hogy a világ melyik részén hány óra van, tekintse meg az alábbi hasznos táblázatot:

  • Észak Amerika: 8:30 PST / 9:30 MST / 10:30 CST / 11:30 EST
  • UK/AIRY: 16:30 GMT
  • Európa: 17:30 CET / 18:30 EET
  • Ázsia/Óceánia: 1:30 JST / 12:30 AT / 3:30 EST

PS Plus: Mikor lesznek letölthetőek a 2022. márciusi játékok PS5-re és PS4-re?

Mindig futtathatja a legújabbat PS Plus Játékok a hónap első keddjén, ami éppen megtörténik 2022. március 1 ebből az alkalomból.

READ  Továbbra is az Apple a kedvenc, aki vasárnap landol

PS Plus: Melyek a 2022. márciusi játékok PS5-re és PS4-re?

Nem voltak valódi pletykák vagy találgatások róla PS Plus játékok 2022 márciusában Eddig, de tudjuk GTA Online Március 15-től felkerül PS5-re, valószínűleg bónuszként. Alex 2 És a FAR: Az árapály megváltoztatása Mindkettő március 1-jén jelenik meg, tehát valószínűleg PS5 jelöltek lesznek, ha a Sony egy teljesen új címet tervez bemutatni a termékkínálat részeként. A múlt havi válogatás, mint említettük, sajnos megérkezett, úgyhogy ezúttal valami jobbat kell főznie. A forgalmas megjelenési ütemterv miatt, a elden ring És a Tiltott horizont nyugatraÚgy gondoljuk, hogy ezúttal valami könnyebb lehet.


mit 2022. márciusi PS Plus játékok PS5-öt és PS4-et szeretnél? Fontolja meg a kérdést az alábbi megjegyzések részben, és feltétlenül tudassa velünk.