december 2, 2022

Androbit techmagazin

Az Androbit tényeken alapuló híreivel, exkluzív videofelvételeivel, fotóival és frissített térképeivel maradjon naprakész Magyarország legfrissebb fejleményein.

Nézze meg, ahogy a SpaceX Crew-4 űrhajósai késés után elhagyják az űrállomást

A SpaceX a valaha volt leggyorsabb Dragon Astronaut repülést repítette az űrállomásra

Frissítve október 14-én: A SpaceX és a NASA célja a Crew Dragon Freedom leszerelése a Nemzetközi Űrállomásról Ma, október 14-én, 11:35 EDT (1535 GMT) A négy Crew 4 űrhajós visszaküldése a Földre. A küldetés indulása két nappal késett a zord időjárás miatt a Dragon’s Spashdown-ban, Florida partjainál. A NASA kioldó élő webcastja ekkor kezdődik 9:30 EST (1330 GMT).


A SpaceX Crew-4 küldetése pénteken (október 14-én) két időjárási késés után elhagyja a Nemzetközi Űrállomást (ISS), és az eseményt élőben nézheti meg.