augusztus 8, 2022

Androbit techmagazin

Az Androbit tényeken alapuló híreivel, exkluzív videofelvételeivel, fotóival és frissített térképeivel maradjon naprakész Magyarország legfrissebb fejleményein.

Bejelentették a heti Nintendo Direct Minit

Bejelentették a heti Nintendo Direct Minit

A Nintendo Direct Mini holnap, június 28-án kerül adásba. És a külső partnerekre fog összpontosítani, szóval ne számítsunk olyanok megjelenésére, mint a Mario, a Zelda vagy más jelentős Nintendo sorozatok.

A Partner Show adásba kerül, ami körülbelül 25 percet vesz igénybe Youtube 6:00 PT / 9:00 ET / 14:00 UK / 23:00 EST.

A Nintendo hagyományosan a júniusi E3 részeként sugároz egy Nintendo Directet. Mivel azonban az E3-at 2022-ben törölték, nem világos, hogy a Nintendo elhalasztja-e az első parti bemutatóját, vagy csak részenként jelenti be játékait idén.

A Nintendo legutóbbi adása a májusi Indie World show volt, amely felfedte például a Gunbrellát, a Totally Accurate Battle Simulator Switch verzióját és még sok mást.

Joe Scripps az IGN vezető hírszerkesztője. Kövesd őt Twitter. Van valami tipped a számunkra? Szeretnél megvitatni egy lehetséges történetet? Kérjük, küldjön egy e-mailt a címre [email protected].

READ  A Mario Strikers: Battle League ingyenes frissítésekkel lesz támogatva az indulás után